ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

ΤΖΕΝΗ ΚΟΥΣΚΟΥ (ΓΚΟΥΣΚΟΥ)

Τζένη Κούσκου ή Γκούσκου
Φιλμογραφία
Όσο υπάρχουν γυναίκες (1959)[κ. Ζηνοβία, μητέρα Θηρεσίας] 
Σουσουράδα (1960)[Τασία, υπηρέτρια Πλωρίδη]
Χωρίς μητέρα (Τα 4 αδέλφια) (1961)
Σαπφώ η Λεσβία (1961)
Αναστασά (1962)
Ενωμένοι στη ζωή και στο θάνατο (1964)
Σπαραγμός (1965)


Δεν υπάρχουν σχόλια: