ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

ΜΙΡΕΛΛΑ ΚΟΥΤΣΟΚΩΣΤΑ


Μιρέλλα Κουτσοκώστα
Γεννήθηκε το 1945. Σπουδαία χορογράφος και καλλονή χορεύτρια, που άφησε εποχή στα νιάτα της τόσο στο θέατρο όσο και στον ελληνικό κινηματογράφο.  Ήταν παντρεμένη με τον  μουσικοσυνθέτη Γιώργο Κατσαρό και απέκτησαν δυο γιους, τον Αντώνη και τον Αλέξανδρο. Πέθανε από πνευμονική ανεπάρκεια στις 6 Νοεμβρίου 2016.
Φιλμογραφία
Μαγική πόλις (1954)
Ο ταξιτζής (1962)
Για λίγη στοργή (1963) [Αλίκη]
Ο Θύμιος στη χώρα του γέλιου (1963)
Ο κύριος πτέραρχος (1963)[χορεύει στο μπαρ που δουλεύει ο Βελέντζας]
Μερικοί το προτιμούν κρύο... (1963)[χορεύτρια]
Ανεμοστρόβιλος (1964)

Δεν υπάρχουν σχόλια: