ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014

ΒΑΣΙΑ ΤΡΙΦΥΛΛΗ

Βάσια Τριφύλλη
Η Βάσια Τριφύλλη είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Το πραγματικό της όνομα είναι Βασιλική Ελευθερίου. Γεννήθηκε στις 31 Μαΐου 1947 στην Αθήνα και έχει καταγωγή από την Κύθνο (από την πλευρά της μητέρας της), ενώ ο πατέρας της είναι Αθηναίος γεννημένος στην Πλάκα. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου (1969). Η πρώτη της εμφάνιση, με το θίασο του Κώστα Βουτσά - Μάρως Κοντού - Νίκου Ρίζου ( 1969 - 1970 ). Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 1970 με την ταινία "Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά". Είχε συμμετοχές της σε ταινίες στο πλευρό του Θανάση Βέγγου, όπως: "Ο παλαβός κόσμος του Θανάση", "Ο φαλακρός μαθητής" κ.α. Χάρισε τη φωνή της στη μεταγλώττιση της ταινίας "Μάγια, η μέλισσα".  Αξέχαστη θα μείνει η συμμετοχή της στους "Αυθαίρετους" (1989). Έχει παρουσιάσει με αρκετά μεγάλη επιτυχία, διάφορα τηλεπαιχνίδια, με κυριότερο το "Ραντεβού στα τυφλά".  Έχει τιμηθεί με το έπαθλο "Παναθήναια" για την προσφορά της στην επιθεώρηση την περίοδο 2000 - 2002. Έχει υπάρξει δημοτική σύμβουλος Αθηναίων.
Φιλμογραφία
Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά (1970) [Ματίνα]
Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ (1970)
Ναι μεν αλλά (1972)
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση    (1979)[Ελένη]
Ο φαλακρός μαθητής (1979)[Βασιλική Χατζηαθανασοπούλου]
Βέγγος, ο τρελός καμικάζι (1980) [Τασία]
Ο Θανάσης και το καταραμένο φίδι (1982) [Φρόσω Χρυσαφάκη - Χατζηθανάση]
ΑΠΟ ΤΟ http://www.ishow.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: