ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

ΗΛΙΑΣ ΡΟΥΜΠΟΣ

Ηλίας Ρούμπος
Φιλμογραφία
Το ματωμένο πέπλο (1960)
Ενώ σφύριζε το τραίνο (1961)
Αναστασά (1962)
Σπαραγμός (1965)
Γράμμος (1971)


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας.. Ευχαριστούμε που θυμάστε παλιούς και πολύ καλούς ηθοποιούς. Ο Ηλίας Ρούμπος τυχαίνει να είναι παππούς μου... και είμαστε περήφανοι για όσα λίγα αλλά καλά έκανε σαν ηθοποιός. Επίσης να σας μεταφέρω τις ευχαριστίες του. Καλή επιτυχία στο blog σας.
Στέλλα Ρούμπου

Voula Tsavdaridou είπε...


Ωραίο θα ήταν να εδινες παραπάνω πληροφορίες