ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014

ΝΟΤΗΣ ΠΙΤΣΙΛΟΣ

Νότης Πιτσιλός
Γεννήθηκε το 1935 και πέθανε στις 25 Φεβρουαρίου 2008.
Φιλμογραφία 
Κυριακάτικοι ήρωες (1956)
Νιάτα στο πεζοδρόμιο (1964)
Άγγελοι χωρίς φτερά (1965)[και φροντιστής]
Ο τυχεράκιας (1968)[πελάτης στο σουβλατζίδικο]
Ο δοσίλογος (1970)
Ηδονή και εκδίκηση (1970)
Βιασμός ματά φόνου (1971)
Ζωή χωρίς χαμόγελο (1971)
Ηλιογέννητη (1971)
Μια γυναίκα φεύγει...(1971)[και διευθυντής παραγωγής]
Η σάρκα προστάζει (1971)
Επικίνδυνοι ερασταί (1972)
Ερωτική συμφωνία (1972)[ναυαγωσώστης]
Ο Πατούχας (1972)[συγχωριανός/χτίστης]
Ταξίδι στον έρετα και στο θάνατο (1972)
Ο κύκλος της αμαρτίας (1973)
Ερωτικός παραξυσμός (1973)[Βαγγέλης]
Η Αλίκη της σύγχρονης γενιάς (1973)
Στα δίκτυα της ανωμαλίας (1973)
Αποπλάνηση (1973)
Αληθινή ηδονή (1974)
Διστραμμένοι πόθοι (1974)
Το κορμί σου στο κορμί μου (1975)
Διεστραμμένες γυναίκες (1975)
Τρίτη επαφή στο σεξ (1976)
Μαύρη Αφροδίτη (1977)
Το σύμπλεγμα (1977)
Ισχυρή δόση σεξ (1978)
Τζακ ο καβαλάρης (1979)
Γυναίκες στο όπλα (1979)
Καθένας με τη τρέλα του (1980)[αντίπαλος του Σούπερμαν-Μουστάκα]
Ο Κώτσος και οι εξωγήινοι (1980)[οπλισμένος για παρκάρισμα]
Ο ποδόγυρος (1980)[μπούμαν κιν/φικού συνεργείου]
Το μεγάλο κανόνι (1981)[παραλήπτης δέματος] 
Βουλευτές και βουλευτίνες (1981)
Καμικάζι τσαντάκιας (1982)
Το κόκκινο τρένο (1982)
Μια παπαδιά στα μπουζούκια (1983)
Άγριες πλάκες στα θρανία (1983)
Δώστε την τσόντα στον λαό!...(1983)
Ο στόχος (1983)
Ροκάκιας την ημέρα το βράδυ καμαριέρα (1984)
Άλλος για τον παράδεισο (1984)
Τρελός είμαι ότι θέλω κάνω!..(1984)[τραυματιοφορέας ασθενοφόρου]
Ο ροζ γάτος (1985)[θύμα τροχαίου]
Η γυναικάρα απ΄το Κιλκίς (1985)[μανάβης]
Ο Βαμβακούλας και η γκολάρα του (1987)
Υπερεπείγον (1989)
Ο χαμένος τα παίρνει όλα (2002)

Δεν υπάρχουν σχόλια: