ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΜΠΟΥ

Αικατερίνη (Κατερίνα) Μπόμπου
Αποφοίτησε από τη Δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1967. Πέθανε τον Αύγουστο του 2017.
Φιλμογραφία
Κάθε λιμάνι και καημός (1964)
Η Στεφανία (1966)
Ο θάνατος του Αλέξανδρου  (1966) 
Ο βιασμός μιας παρθένας  (1966)
Ερασταί του μεσαίου τοίχου (1967)[Αθηνά]
Κοκοβιός και σπάρος στα δίχτυα της αράχνης (1967)
Γοργοπόταμος (1968)
Ο κούκλος (1968) [Καίτη]
Το ΠΡΟ-ΠΟ και τα μπουζούκια (1968)
Ο γίγας της Κυψέλης (1969)
Οι ζαβολιές (1969)
Η δίκη ενός αθώου (1969)[παρέα Καρρά]
Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ (1970)
Μια ζωή χωρίς αγάπη (1970) 
Εν ονόματι του νόμου (1970)
Ο δοσίλογος (1970) 
Εσένα μόνο αγαπώ (1970)
Η ζούγκλα των πόλεων (1970)
Ο ακτύπητος κτυπήθηκε (1970)
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)
Το παιδί της μαμάς (1970) 
Ο αχτύπητος χτυπήθηκε  (1970)
Σέργιος και Άννα (1971) 
Ο Μανωλιός ξαναχτυπά  (1971)
Πιο θερμή και από τον ήλιο (1972)
Μια μάνα κατηγορείται (1972) 
Σ`έχω ανάγκη απόψε πολύ (1973)
Παύλος Μελάς (1974)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Κατερίνα απεβίωσε τον Αϋγουστο του 2017 .