ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΜΠΟΥ

Αικατερίνη (Κατερίνα) 
Αποφοίτησε από τη Δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1967.
Μπόμπου
Φιλμογραφία
Κάθε λιμάνι και καημός (1964)
Η Στεφανία (1966)
Ο Θάνατος του Αλέξανδρου  (1966) 
Ο βιασμός μιας παρθένας  (1966)
Ερασταί του Μεσαίου Τοίχου (1967)
Κοκοβιός και σπάρος στα δίχτυα της αράχνης (1967)
Γοργοπόταμος (1968)
Ο Κούκλος (1968) [Καίτη]
Το ΠΡΟ-ΠΟ και τα μπουζούκια (1968)
Ο γίγας της Κυψέλης (1969)
Οι ζαβολιές (1969)
Η δίκη ενός αθώου (1969)[παρέα Καρρά]
Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ (1970)
Μια Ζωή χωρίς Αγάπη (1970) 
Εν ονόματι του νόμου (1970)
Ο Δοσίλογος (1970) 
Εσένα μόνο αγαπώ (1970)
Η ζούγκλα των πόλεων (1970)
Ο ακτύπητος κτυπήθηκε (1970)
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)
Το παιδί της μαμάς (1970) 
Ο αχτύπητος χτυπήθηκε  (1970)
Σέργιος και Αννα (1971) 
Ο Μανωλιός ξαναχτυπά  (1971)
Πιο θερμή και από τον ήλιο (1972)
Μια Μάνα Κατηγορείται (1972) 
Σ`Εχω Ανάγκη Απόψε Πολύ (1973)
Παύλος Μελάς (1974)

Δεν υπάρχουν σχόλια: