ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 6 Μαΐου 2012

ΚΑΙΤΗ ΠΑΤΗΤΗ

Καίτη Πατητή
Φιλμογραφία
Ο γολγοθάς μιας αθώας (1961) [Αννούλα]
Πρέπει να ζήσεις τίμια (1962)
Δεν γνώρισα μητέρα (1962)
Τερέζα (1963)
Αμαρτίες γονέων  (1963)
Ο δρόμος με τα κόκκινα φώτα (1963)
Ο κατήφορος μιας ορφανής (1963)
Έκλαψα πικρά για σένα (1964)
Η αστεφάνωτη (1964)
Ευχή και κατάρα (1964)
Η μοίρα μιας ορφανής (1965)
Προξενήτρα πράκτωρ 017 (1966)
Νυμφίος ανύμφευτος (1967)
Ο φιγουρατζής (1968)
Αφροδίτη το κορίτσι που πόνεσε  (1968)
Η θυρωρίνα  (1968)
Ο μπακαλόγατος   (1968)
Γιατί με πρόδωσες  (1969)
Η Σμυρνιά  (1969)[πάνω σε βέσπα με τον Φατούρο]
Η τύχη μου τρελάθηκε... (1970)

Δεν υπάρχουν σχόλια: