ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΚΟΣ


Νίκος Σπυριδωνάκος
Γεννήθηκε στην Αθήνα 1931. Το 1968 συγκρότησε θίασο, με την επωνυμία «Δωρικό Θέατρο». Ασχολήθηκε με τη ζωγραφική.
Φιλμογραφία
Αντάρτες των πόλεων (1972)[συνεργάτης Γερμανών]
Ο Θανάσης η Ιουλιέτα και τα 
Αγάπησα μια... πολυθρόνα (1971)[στην κατάσχεση]
Ο Μανωλιός ξαναχτυπά (1971)[φίλος Παπαζήση/παίζει μουσική]
Ο αρχιψεύταρος (1971)[τελωνειακός]
Ο παραγιός μου ο ραλίστας (1971)[κυνηγός]
Ο νάνος και οι επτά Χιονάτες (1970)[γκαρσόνι]
Ο Θανάσης η Ιουλιέτα και τα λουκάνικα (1970)[στη παρέλαση]
Κρίμα το μπόι σου (1970)[στην κατάσχεση]
Ο τρελός της πλατείας Αγάμων    (1970)[Πέτρος]
Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ (1970)[στο θέατρο]
Οι τρεις ψεύτες    (1970)
Η αρχόντισσα της κουζίνας (1969)[πελάτης εστιατορίου και οπωροπώλης]
Ο γίγας της Κυψέλης  (1968)
Για μια τρύπια δραχμή (1968)
Ωραία Αιγιώτισσα   (1968)
Πατέρα κάτσε φρόνιμα  (1967)[ταχυδρόμος]
Δημήτρη μου...Δημήτρη μου  (1967)[αστυνομικός]
Τρελός παλαβός και Βέγγος (1967)
Ήρωες (1966)
Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη (1965)[αστυνομικός]
Η ζωή μου ανήκει σε σένα (1965)
Ένας βλάκας... με πατέντα  (1963)[συνεργείο βαφής] 

Δεν υπάρχουν σχόλια: