ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΤΗΝ ΦΙΛΜΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ https://www.retrodb.gr/, ΤΟ https://90lepta.com/ ΚΑΙ ΤΟ http://www.cine.gr/ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ



Γιώργος Μιχαλάκης
Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη, από όπου αποφοίτησε το 1969. Το 1981 ίδρυσε το Θίασο 81 με ραδιοφωνικές και θεατρικές παραγωγές (έμεινε έως το 1994). Δίδαξε στη μετεκπαίδευση δασκάλων και νηπιαγωγών για δύο χρόνια και σε εκπαιδευτικά ιδρύματα θεατρικό παιχνίδι, αυτοσχεδιασμό και μακιγιάζ. Μένει μόνιμα στη Σύρο.
Φιλμογραφία
Στη μάχη της Κρήτης (1970)
Οι τελευταίοι του Ρούπελ (1971)
Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση (1971)
Διαστροφές (1974) [Έκτορας]
Διεστραμμένο τρίγωνο (1974) 
Βρώμικες κυρίες (1975)  [Αγησίλαος Δραγέρης]
Βρώμικη παρθένα  (1975)  [Άρης]  
Ο κυρ Γιώργης εκπαιδεύεται (1977)
Ευρωκόπανοι (1987)
The zero years (2005)
Η εύκολη... Λία  (2005) [πατέρας Λίας]  

Δεν υπάρχουν σχόλια: