ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΑΓΚΑΣ

Κώστας Ντάγκας
Γεννήθηκε 1931 στην Αλεξανδρούπολη και σπούδασε στη Σχολή Μουσικού Θεάτρου Μενέλαου Θεοφανίδη. Απέκτησε άδεια άσκησης επαγγέλματος ηθοποιού ως εξαιρετικό ταλέντο. Σύζυγος της ηθοποιού Τζίνας Δανίκα. 
Φιλμογραφία
Ο μόδιστρος (1967)
Ο μπακαλόγατος   (1968)
Η προεδρίνα (1972)
Ο άνθρωπος που γύρισε από τη ζέστη (1972)
Πίσω και σας φάγαμε (1972)
Τον αράπη κι' αν τον πλένης το σαπούνι σου χαλάς!.. (1973)
Γεννήθηκαν κολασμένες (1973) 
Όργια σε τιμή ευκαιρίας   (1973) 
Διαστροφές (1974) [Σωκράτης]  
Διεστραμένες γυναίκες (1975) [ο άντρας της Καίτης]
Αννίτα η διεφθαρμένη (1975)
Το φιλήδονο κορμί της (1975)  [Βενέτης] 
Το ημερολόγιο της σάρκας μου (1975)
Ο πειρασμός μιας παντρεμένης  (1976) 
Της πολιτσμάνας το κάγκελο (1981) 
Άγρια νιάτα (1982)
Κομάντος και μανούλια     (1982)
Αχτύπητα... καμάκια!! (1983)
Παπασούζας φαντομάς (1983)
Χούλιγκανς (κάτω τα χέρια απ' τα νιάτα!) (1983)
Τηλεμανάρα μου (1984)
Αλλος για τον Παράδεισο (1984)
Οι δυο φυγάδες (1984)  
Αγόρια στην πορνεία (1985) 
Ο ιππότης της λακούβας (1985)
Αγάπησα έναν Πόντιο (1986)
Ο «μπάτσος» των Εξαρχείων (1986)
Της παλαβής (1988)
Ο κοντός και οι μνηστήρες (1988)
Μειδιάστε παρακαλώ (1988)
Ο κοντός και οι μνηστήρες  (1988)
Ραντεβού με το θάνατο  (1989)

Δεν υπάρχουν σχόλια: