ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

ΜΑΡΙΑ ΓΙΟΥΡΟΥΣΗ

Μαρία Γιουρούση
Φιλμογραφία
Σε ποιον να πω τον πόνο μου (1964)
Το μπλόκο  (1965)
Τζέιν Έυρ (1968)
Η θυρωρίνα (1969)[υπηρέτρια]
Αγάπησα έναν προδότη (1969)
Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ (1970)
Ο ακτύπητος κτυπήθηκε (1970)
Ο αχαΐρευτος (1970)
Ο τρελλός της πλατείας Αγάμων (1970)[γραμματέας Γκιωνάκη]
Χρυσαυγή (1971)[Χρυσαυγή]
Τα βήματα της φωτιάς (1971) [Χριστίνα]
Επαφή Νο 2 (1972)
Σεξομανία (1974)

Δεν υπάρχουν σχόλια: