ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΑΡΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ

Μάριος Αρβανιτάκης
Φιλμογραφία 
Η λεωφόρος του θανάτου (1966)
Γοργοπόταμος (1968)
Αμαρτωλές τσιγγάνες (1969)[στο γλέντι]
Κρίμα... το μπόι σου (1970)[αστυνομικός]
Ο δοσίλογος (1970)
Τ’ αδέλφια ορκίστηκαν εκδίκηση (1970)
Γράμμος (1971)[ανθυπολοχαγός]
Μια παρθένα εκδικείται  (1973)  
Δεκαεπτά σφαίρες για έναν άγγελο (1981)
Ο καπιταλίστας και η τραγουδίστρια (1982)
Χίλια κυβικά τρέλα (1983)

Δεν υπάρχουν σχόλια: