ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΤΟΡΑ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ

Ντόρα Σιμοπούλου
Η Ντόρα (Ισιδώρα) Σιμοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1941 όπου και πέθανε στην αφάνεια στις 8 Αυγούστου 2016. Συμμετείχε στην κινηματογραφική μεταφορά του έργου "Φόνισσα" του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, όπως επίσης και στην τηλεοπτική μεταφορά του έργου του "Γυφτοπούλα". Συμμετείχε και στο επεισόδιο "Η βεντέτα" της Σειράς "Κωνσταντίνου και Ελένης" υποδυόμενη τη μάνα του Σπύρου Μπιμπίλα.
Φιλμογραφία
Ο Γιάννος και η Παγώνα (1959)
Οι υπερήφανοι   (1962)
Ποτέ δεν είναι αργά (1968)
Η φόνισσα  (1974)
Το τελευταίο στοίχημα   (1989)
Δυο ήλιοι στον ουρανό   (1991)
Γαλάζιο φόρεμα (2005)
Ταξίδι στη Μυτιλήνη (2010)

1 σχόλιο:

John hole είπε...

Επαιξε και στο σηριαλ Στενες επαφες τρυπιου τοιχου