ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΡΙΤΑ ΒΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ρίτα Βαγιαννοπούλου
Φιλμογραφία
Το ταξίδι (1962)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Τα κόκκινα φανάρια (1963)[πόρνη]
Γάμος αλά ελληνικά (1964)[στον αποκριάτικο χορό]
Έκλεψα την γυναίκα μου (1964)[στη στάση λεωφορείου που επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του Παράβα]ΩΣ ΜΙΚΑΕΛΑ ΒΑΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ
Επιστροφή (1965)[πόρνη]

Δεν υπάρχουν σχόλια: