ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ

Χρήστος Πατρινός
Χορευτής. Χορευτικό ζευγάρι με την Ντόνα Βάνα.
Φιλμογραφία
Το αγρίμι (1960)
Η μεγάλη θυσία (1962)[χορευτής]
Το τεμπελόσκυλο (1963)[χορευτής]
Ο εμίρης και ο κακομοίρης (1964)
Το δόλωμα (1964)
Δεσποινίς διευθυντής (1964)[καλεσμένος στο πάρτι]
Και οι 14 ήταν υπέροχοι (1965)
Κορίτσια για φίλημα (1965)[Θεόδωρος Παπαδόπουλος]
Μια τρελή τρελή οικογένεια (1965)
Ραντεβού στον αέρα (1966)
Δοκιμασία (1966)[παρέα Καμπανέλλη]
Μεγάλη μου αγάπη (1966)
Ο Λαμπίρης εναντίον των παρανόμων (1967)
Ένας κλέφτης... με φιλότιμο (1968)[αστυνομικός]
Θα τα κάψω τα λεφτά μου (1968)
Αλτ και σ' έφαγα (1969)
Ας με κρίνουν οι ένορκοι (1969)
Προκόπης ο απρόκοπος (1969)
Τα παιδιά του λιμανιού   (1969)
Το τελευταίο αντίο (1969)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: