ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Νίκος Εμμανουήλ Αντωνού
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

Χρήστος Χατζηγιάννης
Χορευτής και ηθοποιός.
Φιλμογραφία
Το συρτάκι της αμαρτίας (1966)
Νυμφίος ανύμφευτος (1967)
Γοργόνες και μάγκες (1968)
Ένας ιππότης για τη Βασούλα  (1968)
Μια κυρία στα μπουζούκια (1968)
Ο Μικές παντρεύεται (1968)
Ο ψεύτης (1968)
Πολύ αργά για δάκρυα (1969)
Η αριστοκράτισσα κι ο αλήτης (1970)
Μια ελληνίδα στο χαρέμι (1971)
Σ' αγαπώ (1971)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμφανίζεται,αν και δεν αναφέρεται, και ως χορευτής στην ταινία ΝΥΜΦΙΟΣ ΑΝΥΜΦΕΥΤΟΣ(1967) στο 01:01:00 της ταινίας. https://m.youtube.com/watch?v=CAV4nwTDmYM

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ: Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ(1970). http://www.youtube.com/watch/?v=6-0Zu4xc2ns