ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

Χρήστος Χατζηγιάννης
Χορευτής και ηθοποιός.
Φιλμογραφία
Το συρτάκι της αμαρτίας (1966)
Νυμφίος ανύμφευτος (1967)
Γοργόνες και μάγκες (1968)
Ένας ιππότης για τη Βασούλα  (1968)
Μια κυρία στα μπουζούκια (1968)
Ο Μικές παντρεύεται (1968)
Ο ψεύτης (1968)
Πολύ αργά για δάκρυα (1969)
Η αριστοκράτισσα κι ο αλήτης (1970)
Μια ελληνίδα στο χαρέμι (1971)
Σ' αγαπώ (1971)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμφανίζεται,αν και δεν αναφέρεται, και ως χορευτής στην ταινία ΝΥΜΦΙΟΣ ΑΝΥΜΦΕΥΤΟΣ(1967) στο 01:01:00 της ταινίας. https://m.youtube.com/watch?v=CAV4nwTDmYM

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ: Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ(1970). http://www.youtube.com/watch/?v=6-0Zu4xc2ns