ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΗΣ


Απόστολος Μακρής
Κομπάρσος.
Φιλμογραφία
Μήτρος και Μητρούσης στην Αθήνα (1960)[φίλαθλος στο γήπεδο]
Η Λίζα και η άλλη (1961)[στο δικαστήριο]
Όταν λείπει η γάτα    (1962)     [στην εκδρομή στο καραβι]
Δουλειές του ποδαριού (1963)[οπαδός ομάδας]
Ο ταυρομάχος προχωρεί  (1963) [στη σχολή οδηγών]
Ζητείται τίμιος (1963)[''μάγκας'']
Ο γυρισμός της μάνας (1964)
Όταν η μοίρα προστάζει (1964)
Τελευταίο δάκρυ   (1965) [Χρήστος Γεωργίου/αστυνόμος] 
Η λεωφόρος του θανάτου (1966)
Η γόησσα (1967)[μαζί με Πέτρο Πανταζή]
Κονσέρτο για πολυβόλα (1967)[στρατιωτικός]
Ένας κλέφτης... με φιλότιμο (1968)[αστυνομικός]
Πολύ αργά για δάκρυα (1968) [στη χαρτοπαικτική λέσχη]
Η αρχόντισσα του λιμανιού  (1969)  [γιατρός]
Καυτά, ψυχρά κι ανάποδα (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]

Δεν υπάρχουν σχόλια: