ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΗΣ


Απόστολος Μακρής
Κομπάρσος.
Φιλμογραφία
Μήτρος και Μητρούσης στην Αθήνα (1960)[φίλαθλος στο γήπεδο]
Η Λίζα και η άλλη (1961)[στο δικαστήριο]
Μη βαράτε όλοι μαζί (1962)[πελάτης φαρμακείου]
Έγκλημα στην Ομόνοια (1962)[''εργαζόμενος'' Μπέρτου]
Όταν λείπει η γάτα    (1962)     [στην εκδρομή στο καραβι]
Δουλειές του ποδαριού (1963)[οπαδός ομάδας]
Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης (1963)[προπονητής του Αλεξόπουλου στην πυγμαχία]
Ο ταυρομάχος προχωρεί  (1963) [στη σχολή οδηγών]
Ζητείται τίμιος (1963)[''μάγκας'']
Ο γυρισμός της μάνας (1964)
Τα δάκρυά μου είναι καυτά (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Όταν η μοίρα προστάζει (1964)
Τελευταίο δάκρυ   (1965) [Χρήστος Γεωργίου/αστυνόμος] 
Η λεωφόρος του θανάτου (1966)
Η γόησσα (1967)[μαζί με Πέτρο Πανταζή]
Κονσέρτο για πολυβόλα (1967)[στρατιωτικός]
Ένας κλέφτης... με φιλότιμο (1968)[αστυνομικός]
Πολύ αργά για δάκρυα (1968) [στη χαρτοπαικτική λέσχη]
Η αρχόντισσα του λιμανιού  (1969)  [γιατρός]
Καυτά, ψυχρά κι ανάποδα (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]

Δεν υπάρχουν σχόλια: