ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΗΣ


Απόστολος Μακρής
Κομπάρσος.
Φιλμογραφία
Μήτρος και Μητρούσης στην Αθήνα (1960)[φίλαθλος στο γήπεδο]
Η Λίζα και η άλλη (1961)[στο δικαστήριο]
Όταν λείπει η γάτα    (1962)     [στην εκδρομή στο καραβι]
Δουλειές του ποδαριού (1963)[οπαδός ομάδας]
Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης (1963)[προπονητής του Αλεξόπουλου στην πυγμαχία]
Ο ταυρομάχος προχωρεί  (1963) [στη σχολή οδηγών]
Ζητείται τίμιος (1963)[''μάγκας'']
Ο γυρισμός της μάνας (1964)
Τα δάκρυά μου είναι καυτά (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Όταν η μοίρα προστάζει (1964)
Τελευταίο δάκρυ   (1965) [Χρήστος Γεωργίου/αστυνόμος] 
Η λεωφόρος του θανάτου (1966)
Η γόησσα (1967)[μαζί με Πέτρο Πανταζή]
Κονσέρτο για πολυβόλα (1967)[στρατιωτικός]
Ένας κλέφτης... με φιλότιμο (1968)[αστυνομικός]
Πολύ αργά για δάκρυα (1968) [στη χαρτοπαικτική λέσχη]
Η αρχόντισσα του λιμανιού  (1969)  [γιατρός]
Καυτά, ψυχρά κι ανάποδα (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]

Δεν υπάρχουν σχόλια: