ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ




























Κομπάρσος
Τον βρήκαμε σε  19  ταινίες.
Φιλμογραφία
Η μουσίτσα (1959)[στη δεξίωση]
Ραντεβού στη Κέρκυρα (1960)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Το αγρίμι (1960)
Η Λίζα και η άλλη (1961)[πελάτης καφενείου]
Του Κουτρούλη ο γάμος (1962)
Εξομολόγησις μιας μητέρας (1962)[αποχαιρετά τον γιο του που πηγαίνει στον πόλεμο]
Μην ερωτεύεσαι το Σάββατο (1962)[πελάτης ξενοδοχείου]
Τα σκαλοπάτια της ζωής (1962)[πελάτης ταβέρνας]
Οργή (1962)[στον αποκριάτικο χορό]
Χτυποκάρδια στο σχολείο (1963)[καλεσμένος]
Ο τρελλάρας (1963)[στο γιατρό]
Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης (1963)[στο εστιατόριο]
Της κακομοίρας (1963)[κοιμάται στο σινεμά]
Ο κύριος πτέραρχος (1963)[πελάτης ζαχαροπλατείου]
Αμφιβολίες (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Μια βδομάδα στον Παράδεισο (1964)[καλεσμένος]
Εγωισμός (1964)[στο καφέ και στο σπίτι μετά τη κηδεία]
Ένας μεγάλος έρωτας (1964)[καλεσμένος]
Το μπλόκο (1965)[τον συλλαμβάνουν οι Γερμανοί]
Ο άνθρωπος που γύρισε απ΄τα πιάτα (1969)[καλεσμένος στο γάμο]
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: