ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ




























Κομπάρσος
Τον βρήκαμε σε  17  ταινίες.
Φιλμογραφία
Η μουσίτσα (1959)[στη δεξίωση]
Ραντεβού στη Κέρκυρα (1960)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Το αγρίμι (1960)
Η Λίζα και η άλλη (1961)[πελάτης καφενείου]
Του Κουτρούλη ο γάμος (1962)
Μην ερωτεύεσαι το Σάββατο (1962)[πελάτης ξενοδοχείου]
Τα σκαλοπάτια της ζωής (1962)[πελάτης ταβέρνας]
Οργή (1962)[στον αποκριάτικο χορό]
Χτυποκάρδια στο σχολείο (1963)[καλεσμένος]
Ο τρελλάρας (1963)[στο γιατρό]
Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης (1963)[στο εστιατόριο]
Της κακομοίρας (1963)[κοιμάται στο σινεμά]
Ο κύριος πτέραρχος (1963)[πελάτης ζαχαροπλατείου]
Αμφιβολίες (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Μια βδομάδα στον Παράδεισο (1964)[καλεσμένος]
Εγωισμός (1964)[στο καφέ και στο σπίτι μετά τη κηδεία]
Ένας μεγάλος έρωτας (1964)[καλεσμένος]
Το μπλόκο (1965)[τον συλλαμβάνουν οι Γερμανοί]
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: