ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΑΝΙΚΑΣ

Κυριάκος Δανίκας
Φιλμογραφία
Η ζωή μου στα χέρια σου (1970) [Θύμιος]
Η ζούγκλα των πόλεων  (1970)
Ζητείται επειγόντως γαμπρός (1971)
Η χαραυγή της νίκης (1971)
Η Ρένα είναι όφ-σάιντ  (1972)
Θανάση πάρε το όπλο σου (1972)
Ελευθερία ή θάνατος  (1972) [Λαμπέτης]
Οι Γενναίοι πεθαίνουν δύο φορές  (1973)
Ο τσαρλατάνος   (1973)
Βρώμικη παρθένα (1975)  
Το αγκίστρι (1976)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/kyriakos.danikas

Δεν υπάρχουν σχόλια: