ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

Γρηγόρης Στεφανίδης
Φιλμογραφία
Δύσκολοι δρόμοι (1965)
The Day the Fish Came Out - Όταν τα ψάρια βγήκαν στη στεριά! (1967) [τουρίστας]
Ένας μάγκας στα σαλόνια (1969)[παρέα Σταθοπούλου]ΩΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Ο παραμυθάς (1969)
Βαβυλωνία (1970)
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)
Ο Λαμπρούκος μπαλλαντέρ (1981)

Δεν υπάρχουν σχόλια: