ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Νίκος Εμμανουήλ Αντωνού
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

ΜΙΡΚΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Μίρκα Παπακωνσταντίνου
Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου είναι Ελληνίδα ηθοποιός, γεννημένη στην Αθήνα στις 8 Νοεμβρίου 1947. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη (1969). Το πραγματικό της όνομα είναι Μαρία Παπακωνσταντίνου.
Από το 1986 έως το 1988 δίδαξε υποκριτική στη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη και από το 1997 έως σήμερα στη Δραματική Σχολή Ίασμος. Υπήρξε παντρεμένη με τον συμμαθητή της στη Δραματική Σχολή και συνάδελφό της, Δάνη Κατρανίδη.
Φιλμογραφία
Ταξίδι στη Μυτιλήνη (2010) [γυναίκα στο πλοίο]  
Ρ20 (2004) [Ίρμα]  
Οξυγόνο  (2003) [γυναίκα στο πάρτι]  
Το κλάμα βγήκε απ`τον Παράδεισο  (2001) [Τζέλλα Δελαφράγκα]  Safe Sex (1999) [Τάνια]  
Οι δρόμοι της αγάπης είναι νυχτερινοί  (1981) [Στέλλα]  
Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο  (1980) [Έλλη Ιωαννίδου]  
Με φόβο και πάθος  (1972)  
Ζωή χωρίς χαμόγελο  (1971)
ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: