ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

ΚΟΜΠΑΡΣΑ



























































Κομπάρσα
Την βρήκαμε σε 42 ταινίες.
Φιλμογραφία
Η ψεύτρα (1963)[στον αποκριάτικο χορό]ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ
Η αρχόντισσα της κουζίνας (1969)[στο διαγωνισμό]
Στον ίλιγγο της ζωής (1969)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ο αντάρτης του βάλτου (1969)[κάτοικος χωριού]
Τα κορόιδα, η βαλίτσα μου κι εγώ   (1969)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969)[στο καζίνο]
Ησαΐα... μη χορεύεις (1969)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Η ζωή μου στα χέρια σου (1970)[μαζεμένο πλήθος]
Η θεία μου η χίπισσα (1970)[πελάτισσα ξενοδοχείου, πελάτισσα κέντρου διασκέδασης και επιβάτης αεροπλάνου]
Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ (1970)[στη παράσταση]
Η σκλάβα (1970)[κάτοικος χωριού]
Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά (1970)[κάτοικος χωριού]
Μια Τρελή Τρελή Σαραντάρα (1970)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Η τύχη μου τρελάθηκε... (1970)[καλεσμένη γάμου]
Τ' αδέλφια ορκίστηκαν εκδίκηση (1970)[κάτοικος χωριού]
Οι 3 ψεύτες (1970) [γιορτάζει την Αποκριά στο δρόμο]
Η λιτανεία των ηρώων (1970)[στο κέντρο διασκέδασης με τους Γερμανούς]
Η βαρώνη και ο Προκόπης (1970)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Φουκαράδες και λεφτάδες (1970) [πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Αγάπησα μια... πολυθρόνα (1971)[πενθούσα]
Μάρα η τσιγγάνα (1971)[καλεσμένη]
Ο τρελλοπενηντάρης (1971) [στο μπαρ του πλοίου]
Μια Ελληνίδα στο χαρέμι (1971)[περιμένει να της πουν τον ''καφέ'']
Κάθε ναυάγιο και μια κόλαση (1971) [καλεσμένη γάμου]
Θύμιος εναντίον Τσίτσου (1971)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός (1971) [πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Διακοπές στο Βιετνάμ (1971)[με το πλήθος που περιγελούν τον Βέγγο]
Ο εχθρός του λαού (1972)[στους κατοίκους που αποχαιρετούν τον Κούρκουλο]
Αγάπη μου παλιόγρια (1972)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Απ' τ' αλώνια στα σαλόνια (1972)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Λυσιστράτη (1972) [Αθηναία]
Η προεδρίνα (1972)[πελάτισσα στο μαγαζί του Τσάκωνα]
Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα! (1972)[της αδειάζει το γκαρσόνι το νερό, πάνω της]
Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972)[καλεσμένη]
Ο άγνωστος εκείνης της νύχτας (1972) [καλεσμένη]
Τα χρόνια της οργής (1973)[στο μνημόσυνο]
Η Μαρία της σιωπής (1973) [κάτοικος χωριού]
Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς (1973)[καλεσμένη]
Όλοι θα ζήσουμε (1974)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Τα χρώματα της ίριδας (1975)[με το πλήθος στη θάλασσα]
Πονηρό θηλυκό κατεργάρα γυναίκα (1980)[θαυμάστρια Βουγιουκλάκη]
Χούλιγκαν Κάτω τα χέρια από τα νιάτα (1983)[καλεσμένη]
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: