ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

ΚΟΜΠΑΡΣΑ






































































Κομπάρσα
Την βρήκαμε σε 44 ταινίες.
Φιλμογραφία
Η ψεύτρα (1963)[στον αποκριάτικο χορό]ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ
Η αρχόντισσα της κουζίνας (1969)[στο διαγωνισμό]
Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969)[στο καζίνο]
Ησαΐα... μη χορεύεις (1969)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ο αντάρτης του βάλτου (1969)[κάτοικος χωριού]
Στον ίλιγγο της ζωής (1969)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Τα κορόιδα, η βαλίτσα μου κι εγώ   (1969)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ (1970)[στη παράσταση]
Η βαρώνη και ο Προκόπης (1970)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Η ζωή μου στα χέρια σου (1970)[μαζεμένο πλήθος]
Η θεία μου η χίπισσα (1970)[πελάτισσα ξενοδοχείου, πελάτισσα κέντρου διασκέδασης και επιβάτης αεροπλάνου]
Η λιτανεία των ηρώων (1970)[στο κέντρο διασκέδασης με τους Γερμανούς]
Η σκλάβα (1970)[κάτοικος χωριού]
Η τύχη μου τρελάθηκε... (1970)[καλεσμένη γάμου]
Μια Τρελή Τρελή Σαραντάρα (1970)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά (1970)[κάτοικος χωριού]
Οι 3 ψεύτες (1970) [γιορτάζει την Αποκριά στο δρόμο]
Τ' αδέλφια ορκίστηκαν εκδίκηση (1970)[κάτοικος χωριού]
Φουκαράδες και λεφτάδες (1970) [πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Αγάπησα μια... πολυθρόνα (1971)[πενθούσα]
Διακοπές στο Βιετνάμ (1971)[με το πλήθος που περιγελούν τον Βέγγο]
Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός (1971) [πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Θύμιος εναντίον Τσίτσου (1971)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Κάθε ναυάγιο και μια κόλαση (1971) [καλεσμένη γάμου]
Μάρα η τσιγγάνα (1971)[καλεσμένη]
Μια Ελληνίδα στο χαρέμι (1971)[περιμένει να της πουν τον ''καφέ'']
Ο δρόμος των ηρώων (1971)[στη δεξίωση]
Ο τρελλοπενηντάρης (1971) [στο μπαρ του πλοίου]
Της ζήλειας τα καμώματα (1971)[στο αεροδρόμιο και πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Αγάπη μου παλιόγρια (1972)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Απ' τ' αλώνια στα σαλόνια (1972)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Η προεδρίνα (1972)[πελάτισσα στο μαγαζί του Τσάκωνα]
Λυσιστράτη (1972) [Αθηναία]
Ο άγνωστος εκείνης της νύχτας (1972) [καλεσμένη]
Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα! (1972)[της αδειάζει το γκαρσόνι το νερό, πάνω της]
Ο εχθρός του λαού (1972)[στους κατοίκους που αποχαιρετούν τον Κούρκουλο]
Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972)[καλεσμένη]
Η Μαρία της σιωπής (1973) [κάτοικος χωριού]
Τα χρόνια της οργής (1973)[στο μνημόσυνο]
Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς (1973)[καλεσμένη]
Όλοι θα ζήσουμε (1974)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Τα χρώματα της ίριδας (1975)[με το πλήθος στη θάλασσα]
Πονηρό θηλυκό κατεργάρα γυναίκα (1980)[θαυμάστρια Βουγιουκλάκη]
Χούλιγκαν Κάτω τα χέρια από τα νιάτα (1983)[καλεσμένη]
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: