ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Νίκος Εμμανουήλ Αντωνού
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ facebook.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ

Σταμάτης Τζελέπης (Σταμάτης Τσελέπης)
Γεννήθηκε στην Αγία Βαρβάρα του Αιγάλεω αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, μένει στο Χαιδάρι. Σπούδαζε σε σχολή ηλεκτρονικών αλλά τελείωσε το ''Θεατικό εργαστήρι'' του Δημήτρη Κωνσταντινίδη.  Έχει τρεις γιους.
Φιλμογραφία
Γράμμος (1971) [αντάρτης]
Το σφάλμα  (1974)  
1922 (1978)
Πάμε για... Καφέ;!  (1981)  [Πάτροκλος]  
Ο ζιγκολό της Αθήνας  (1982) [Θόδωρος]  
Τρελός και πάσης Ελλάδος  (1983)  [Αλέκος Κούκουρας]
Τα τούβλα  (1985) [Κώστας]
Ρόκυ Νο 0, το νούμερο!  (1986) [Μάικ Ράμπος]
Ράδιο-αρβύλα (1986) [ταγματάρχης]  
Οι Πόντιοι (1986) [ο πρόεδρος]  
Αγάπησα έναν Πόντιο  (1986) [Σταμάτης]
Πατρίς ληστεία οικογένεια (1987) [νεκροθάφτης]
Η φανέλα με το 9  (1988) [Σπύρος]
Οι αριθμημένοι  (1998)
Η σκόνη που πέφτει (2004) [μεσίτης]
Ρόδα τσάντα και κοπάνα  (2011) [επιθεωρητής]

Δεν υπάρχουν σχόλια: