ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ

Σπύρος Πάντζας
Φιλμογραφία
Κάθε καημός και δάκρυ (1964)
Πόνεσα πολύ για σένα  (1964)[δικηγόρος]
Πρέπει να ζήσεις αγάπη μου (1965)[στον αγώνα κατς]
Κορίτσια για φίλημα (1965)[στο δοκιμαστικό κάνει το με΄λος δικαστηρίου]
Άγγελοι χωρίς φτερά (1965)[γιατρός]
Εξιλέωση (1965)[Κλέων]
Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα (1965)[μάρτυρας στο δικαστήριο]
Γεύση από έρωτα (1966)[στη διάλεξη]
Χωρίσαμε ένα δειλινό (1966)[συγγενής Παπανίκα]
Σκλάβοι της μοίρας    (1966) [καλεσμένος στο σπίτι και μετά τη κηδεία]
Ο αδελφός μου ο λόρδος (1966)[ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων]
Διπλοπενιές (1966)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Κατάρα είναι ο χωρισμός (1967)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Κατάσκοποι στον Σαρωνικό (1968)  [ιερέας]
Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση  (1971)[γιατρός]

Δεν υπάρχουν σχόλια: