ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Νίκος Εμμανουήλ Αντωνού
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ facebook.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΣ

Κυριάκος Κατριβάνος
Γεννήθηκε στην Αθήνα.
Φιλμογραφία
Ούλοι εμείς, εφέντη  (1998) [δεσπότης]
Τοπίο στην ομίχλη (1988)  
Ο κλοιός (1987) [Βασιλειάδης]  
Τα χρόνια της θύελλας  (1984) [Ναπολέων]  
Δάσκαλε τι δίδασκες; (1983)
Ζητείται δράκος (1983)
Χωρίς μάρτυρες (1983)  
Η ηλικία της θάλασσας  (1978) [αφηγητής (φωνή)]  
Η καγκελόπορτα (1978)  
Ο θίασος  (1975) [Πυλάδης]  
Δικτάτωρ καλεί... Θανάση(1973)  
Μέρες του `36  (1972)  
Ο κύριος σταθμάρχης (1972)  
Ένας ξένοιαστος παλαβιάρης  (1971)[αστυνόμος] 
Οι αμαρτωλοί  (1971)  
Χρυσαυγή  (1971)
Η κοινωνία μας αδίκησε (1967)

Δεν υπάρχουν σχόλια: