ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΣ

Κυριάκος Κατριβάνος
Γεννήθηκε στην Αθήνα.
Φιλμογραφία
Ούλοι εμείς, εφέντη  (1998) [δεσπότης]
Τοπίο στην ομίχλη (1988)  
Ο κλοιός (1987) [Βασιλειάδης]  
Τα χρόνια της θύελλας  (1984) [Ναπολέων]  
Δάσκαλε τι δίδασκες; (1983)
Ζητείται δράκος (1983)
Χωρίς μάρτυρες (1983)  
Η ηλικία της θάλασσας  (1978) [αφηγητής (φωνή)]  
Η καγκελόπορτα (1978)  
Ο θίασος  (1975) [Πυλάδης]  
Δικτάτωρ καλεί... Θανάση(1973)  
Μέρες του `36  (1972)  
Ο κύριος σταθμάρχης (1972)  
Ένας ξένοιαστος παλαβιάρης  (1971)[αστυνόμος] 
Οι αμαρτωλοί  (1971)  
Χρυσαυγή  (1971)
Η κοινωνία μας αδίκησε (1967)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=240737042954266&set=a.102595320101773.1073741828.100010539152921&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: