ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ


Κλέαρχος Καραγιώργης
Ηθοποιός και σκηνοθέτης. Το όνομά του ήταν Καραγεωργιάδης. Αναγράφεται και ως Κλέων. Γεννήθηκε στη Σμύρνη και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Δημήτρη Ροντήρη.
Φιλμογραφία
Γαμήλιες περιπέτειες (1959)[μαιευτήρας]
Χτυποκάρδια στο θρανίο (1963)
Η σωφερίνα (1964)
Επιτάφιος για εχθρούς και φίλους (1965)
Τρούμπα '67 (1967)
Εσχάτη προδοσία (1971)
Με φόβον και πάθος (1972)

2 σχόλια:

DHMHTRHS είπε...

ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ

liuf&alex productions είπε...

Ο ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΄΄ΓΑΜΗΛΙΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ''[1959] του ΓΕΩΡΓΟΥΤΣΟΥ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ . ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ''ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ΄'' ΘΑΝΟΣ 18 /03/2016