ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ


Κώστας Παπαγεωργίου
Γεννήθηκε το 1902. Είχε μακρόχρονη θητεία στο θίασο Μαρίκας Κοτοπούλη. Συλλέγοντας θεατρικά ντοκουμέντα, σχημάτισε πολύτιμο αρχείο για το ελληνικό θέατρο.
Φιλμογραφία
Δεσποινίς δικηγόρος (1933)
Το τραγούδι του χωρισμού (1939)
Μια ζωή ξαναρχίζει (1947)
Δυο κόσμοι (1949)
Μπροστά στο Θεό (1953)
Καταδικασμένη κι απ’ το παιδί της (1955)
Το νησί των γενναίων (1959)
Όταν το μίσος κυβερνά (1959)[πρόεδρος δικαστηρίου]
Κασσιανή (1960)
Το ματωμένο πέπλο (1960)
Έξω οι κλέφτες (1961)
Ο λουστράκος (1962)
Το μεγάλο μυστικό (1963)
Μια εβδομάδα στον παράδεισο (1964)

Δεν υπάρχουν σχόλια: