ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 25 Μαΐου 2013

ΦΩΦΩ ΛΟΥΚΑ

Φωφώ Λουκά
Γεννήθηκε το 1908 στο Αδρανύτιο Μικράς Ασίας. 
Μέλος του Σ.Ε.Η. από το 1925. Περιόδευε συχνά στο εξωτερικό με δικό της θίασο ή ως πρωταγωνίστρια άλλων θιάσων. Πέθανε το 1989.
Φιλμογραφία
Παπούτσι από τον τόπο σου (1946)
Ο άχρηστος της κοινωνίας (1956)
Λύγκος ο λεβέντης (1959)
Τα ντερβισόπαιδα (1960)
Προξενήτρα πράκτωρ 017 (1966)
Ο πρίγκηπας της αγοράς (1972)
Το πιο γρήγορο μπουζούκι (1973)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: