ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΗ

Δήμητρα Κατερινάκη
Φιλμογραφία
Οργή (1962)
Είναι σκληρός ο χωρισμός (1963)
Ζωή γεμάτη πόνο (1964) 
Μια βδομάδα στον Παράδεισο (19640
[Πηνελόπη]
Κάθε καημός και δάκρυ (1964) [κυρα-Λένη]
Γαβριέλλα η αμαρτωλή της Αθήνας (1966)[Σοφία, μητέρα Λιάρου]ΩΣ ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΗ
Το χρήμα ήταν βρώμικο (1967)
Τζέιν Έυρ (1968)
Δραπέτες του Μπούλκες (1969)
Ένας Βέγγος για όλες τις δουλειές (1970)
Ο Θανάσης η Ιουλιέττα και τα λουκάνικα (1970)
Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση (1971)

Δεν υπάρχουν σχόλια: