ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ.ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 25 Μαΐου 2013

ΑΝΝΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ

Άννα Σταυρίδου
Γεννήθηκε το 1914.
Φιλμογραφία
Έρως και κύματα (1928)
Ηλέκτρα  (1961)
Τέρμα τα δίφραγκα (1962)[Επιβάτις λεωφορείου που δέν ήθελε νά πληρώσει εισιτήριο γιά τό παιδί πού συνόδευε]
Ένα κορίτσι για δύο (1963)
Ο ταυρομάχος προχωρεί!.. (1963)
Μερικοί το προτιμούν κρύο (1963)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Διαζύγιο α-λα ελληνικά (1964)
Επιτάφιος για εχθρούς και φίλους (1965)
Ιστορία μιας ζωής(1965)[κ.Σταυροπούλου]
Ησαΐα χόρευε (1966)
Κλεμένη αγάπη (1966)
Οι θαλασσιές οι χάντρες (1966)[καλεσμένη]
Χαρτορίχτρα (1967)
Εκείνος κι εκείνη (1967)
Η ζηλιάρα (1968)
Ο πιο καλός ο μαθητής (1968)
Ο παλιάτσος (1968)
Συννεφιασμένοι ορίζοντες (1968) [Μαρία]

Δεν υπάρχουν σχόλια: