ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

ΣΤΕΛΛΑ ΝΕΡΗ

Στέλλα Νέρη
Φιλμογραφία
Ο γυρισμός του στρατιώτη (1966)
Μείνε κοντά μου αγαπημένε (1968)
Η λυγερή (1968)
Το κορίτσι του λούνα παρκ (1968)
Τζέιν Έυρ (1968)
Γιατί με πρόδωσες (1969)
Δάκρυα και διπλοπενιές (1969)
Η θυσία μιας γυναίκας (1969)
Ο αντάρτης του βάλτου (1969) [Βάρδα]
Ένα μπουζούκι αλλοιώτικο από τ’ άλλα (1970)
Τα αδέλφια ορκίστηκαν εκδίκηση (1970)
Η περιπτερού (1970)
Θύμιος... ο δαιμόνιος ντετέκτιβ / Θύμιος εναντίον Τσίτσιου (1971)
Τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήση (1971)
Πουλημένες παρθένες (1972)
Το ξενοδοχείο των διεφθαρμένων (1972)
Αστερισμός της παρθένου (1973)
Οι εραστές του ονείρου (1974)
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: