ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ

Σταύρος Χριστοφίδης
Το 1960 έλαβε μέρος σε δυο παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.
Φιλμογραφία
Δολάρια και όνειρα (1956)
Η δούκισσα της Πλακεντίας (1956)
Martha (1967)
Χαϊδάρι ώρα 03.30 αποδράσατε (1967)[Κέλερ]
Γοργοπόταμος (1968)
Τζέιν Έυρ (1968)[πάστορας Πέτρος]
Αδυναμίες (1969)
Ο δοσίλογος (1970)
Αγάπησα μια πολυθρόνα (1971)ΩΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ
Μαύρο  άσπρο (1973)

Δεν υπάρχουν σχόλια: