ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013

ΦΙΛΙΩ ΚΟΥΛΑΞΗ

Φιλιώ Κουλαξή 
Ηθοποιός και παραγωγός ελληνικών σίριαλ.
Φιλμογραφία
Με λύγισε η φτώχεια (1964)
Γιατί γεννήθηκα φτωχή (1965)
Ο φιγουρατζής (1968)
Στη ζωή μαζί σου πόνεσα (1968)
Ξύπνα κορόιδο... (1969)[Φιλιώ]
Η τύχη μου τρελάθηκε... (1970)
Ο Μεγάλος ένοχος (1970)
Πίσω και σας φάγαμε (1972)
Τροχονόμος... Βαρβάρα (1981)
Εδώ και τώρα αγγούρια! Πόσα φάγατε σήμερα; (1982)
Πανικός στα σχολεία (1982)
Παντρεμένος με πεθερά / Πάτερ Γκομένιος (1982)

Δεν υπάρχουν σχόλια: