ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013

ΦΙΛΙΩ ΚΟΥΛΑΞΗ

Φιλιώ Κουλαξή ή Κουλαξίδη
Ηθοποιός, τραγουδίστρια και παραγωγός ελληνικών σίριαλ.
Φιλμογραφία
Με λύγισε η φτώχεια (1964)
Γιατί γεννήθηκα φτωχή (1965)
Ο φιγουρατζής (1968)
Στη ζωή μαζί σου πόνεσα (1968)
Ξύπνα κορόιδο... (1969)[Φιλιώ]
Η τύχη μου τρελάθηκε... (1970)
Ο Μεγάλος ένοχος (1970)
Πίσω και σας φάγαμε (1972)
Τροχονόμος... Βαρβάρα (1981)
Εδώ και τώρα αγγούρια! Πόσα φάγατε σήμερα; (1982)
Πανικός στα σχολεία (1982)
Παντρεμένος με πεθερά / Πάτερ Γκομένιος (1982)

Δεν υπάρχουν σχόλια: