ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ


Μιχάλης Μαραγκάκης
Γεννήθηκε 1930 στα Χανιά και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Κωστή Μιχαηλίδη. Ηθοποιός και παραγωγός.
Φιλμογραφία
Όσα κρύβει η νύχτα (1963)[ναυτικός που θα μεσολαβούσε για τη διαφυγή του Σωτήρη Καβάγια με πλοίο]
Κοντσέρτο για πολυβόλα (1967) 
Εκείνος κι εκείνη (1967)
Βλέπε Λουκιανός (1970)
Η τύχη μου τρελάθηκε (1970) [Βαγγέλης Καρατασάκος]
Το κρυφό σπίτι της Αγγέλας (1972)
Παύλος Μελάς (1974)
Τρελλός και πάσης Ελλάδος (1983)
Ο φαταούλας (1986)
Ο δίγαμος (1988)
Τα δελφινάκια του Αμβρακικού (1993)
Κόκκινο τριαντάφυλλο σου έκοψα (1993)
Μ`αρέσουν οι καρδιές σαν τη δική μου (Μάρκος Βαμβακάρης)(2000)  [αφηγητής (φωνή)]

Δεν υπάρχουν σχόλια: