ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ


Αλέξης Γεωργίου
Τραγουδιστής του νέου κύματος. Γεννήθηκε το 1940. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Κάρολου Κουν. Πέθανε το 1988.
Φιλμογραφία
Πρόσωπο με πρόσωπο (1966)[Τέλης, αδελφός Βαρβάρας] 
Σκιές στην άμμο (1970)
Το κοροϊδάκι της πριγκηπέσας (1972)
Εραστές του ονείρου (1974)
Πάμε για καφέ (1981)

Δεν υπάρχουν σχόλια: