ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

ΜΙΣΕΛ ΠΟΛΑΤΟΣ


Μιχάλης Πολάτος (Πολλάτος) 
Κράτησε ρόλους κομπάρσου, μικρούς ή μεγαλύτερους. Σε αρκετές ταινίες, κυρίως της Ρένας Γαλάνη, ήταν παράλληλα και βοηθός σκηνοθέτη ή φροντιστής.
Φιλμογραφία
Θυσιάστηκα για το παιδί μου  (1960) ( φίλος του Καμπανέλλη στο σαλόνι )
Η καρδιά της μάνας  (1963)   (φίλος και συνεργάτης του Λειβαδίτη)
Η φτωχούλα και το βασιλόπουλο (1960)
Εμείς τα μπατιράκια  (1963)   (συνδαιτημόνας στη τραπέζι τούρτας της Ταϋγέτης)
Ζητιάνος μιας αγάπης  (1963)  (Ανδρέας, υπάλληλος στα "Προάστεια Αγγελοπούλου")
Με λύγισε η φτώχεια (1964)[υπάλληλος συμβολαιογραφείου]
Είναι μεγάλος ο καϋμός  (1964)  (γιος του Ν. Φέρμα, γαμπρός) 
Προδομένη  (1965)  (φίλος της Εφης Οικονόμου)
Καϋμοί στη φτωχογειτονιά  (1965)  (βοηθός σκηνοθέτη / καλεσμένος της Ιασωνίδου)
Βάνα (1965)
Μια φυναίκα χωρίς ντροπή (1965)
Με ιδρώτα και δάκρυα (1965)
Διψασμένη γι' αγάπη  (1965)  (φροντιστής / κονφερασιέ)
Ο Μελέτης στην άμεσο δράση  (1966) (κάνει καντάδα στην Γ. Βασιλειάδου)
Το κορίτσι με τα βουρκωμένα μάτια (1966)
Κούνια που σε κούναγε  (1966)   (βοηθός σκηνοθέτη / πράκτορας γραφείου συνοικεσίων) 
Ούτε μιλάει, ούτε λαλάει  (1966)  (βοηθός σκηνοθέτη / φίλος των Μανέλη & Μαυρομάτη στο λιμάνι)
Ένας απένταρος λεφτάς  (1967) (καφετζής στο γραφείο του Γκιωνάκη)
Χάιδω (1967)
 Η μοίρα μιας γυναίκας  (1967) ( βοηθός σκηνοθέτη / γιατρός από την παρέα του Πρέκα)
Περιφρονημένη αγάπη (1968)

Δεν υπάρχουν σχόλια: