ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

ΛΙΝΤΑ ΜΙΡΑΝΤΑ

Λίντα (Λήδα) Μιράντα
Ψευδώνυμο της Μιράντας Φραγκούλη.
Φιλμογραφία
Δεσποινίς δικηγόρος (1933)
Το τραγούδι του χωρισμού (1939)[Μιράντα]
Μια νύχτα στον Παράδεισο (1951) [Λίνα]
Δολάρια και όνειρα  (1956)
Δυο μάνες στο σταυρό του πόνου (1962)
Ζήλια  (1963)
Ο επαναστάτης (1965)
Αιχμάλωτοι του πεπρωμένου (1966)
Αν όλες οι γυναίκες του κόσμου (1967)

Δεν υπάρχουν σχόλια: