ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2014

ΛΙΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Λίνα Τριανταφύλλου
Σύζυγος του Ανδρέα Ζησιμάτου και μητέρα της Χαράς Ζησιμάτου.
Φιλμογραφία
Η δική σου μοίρα με σέρνει (1964)[Βέρα, συνοδός στο κρουαζιερόπλοιο ''Κύπρος''] 
Φτωχός αλλά τίμιος (1965)[Πόπη]
Περιπέτειες με τους Forminx (1965)
Ένα κορίτσι αλλοιώτικο απ' τ' άλλα (1967)[Βάσω]
Η εκπομπή (1968) [δημοσιογράφος]
Άντε γεια... (1991)[Άννα]
Η διακριτική γοητεία των αρσενικών (1999)

2 σχόλια:

Γιασεμί είπε...

Συζυγος του επισης ηθοποιου Ανδρεα Ζησιματου και κορη τους ειναι η επισης ηθοποιος Χαρα Ζησιματου.

Ανώνυμος είπε...

Στις σειρές που έχει παίξει αναγράφονται οι ταινίες στις οποίες έχει πάρει μέρος ενώ πιο πάνω αναφέρονται στο σωστό σύνολο με την ορθή επικεφαλίδα.