ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ

Ελπίδα Μαζαράκη-Ταρτά
Φιλμογραφία
Τα χρόνια της οργής (1973)
Θέμα συνειδήσεως (1973)[δασκάλα]
Έγκλημα στο Καβούρι (1974)
Κολασμένες ψυχές στα δίχτυα της ηδονής (1973)
Ο καπιταλίστας και η τραγουδίστρια (1982)
Άγριες πλάκες στα θρανία νο2 (1987)[μητέρα]
Γάμος στο περιθώριο (1989) [Ειρήνη]
Παγίδες (1989) [Ναταλία]  
Ο σύντροφος και ο μπάτσος (1989)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επαιξε και στην ταινια θεμα συνειδησεως.Ηταν η συνοδος στο σχολικο λεωφορειο.