ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΙΩΤΟΥ

Μαρία Ανδριώτου (Ανδριώτη)
Απόφοιτη της Δραματικής σχολής Αθηνών του Γιώργου Θεοδοδιάδη το 1979.
Φιλμογραφία
Επαφή Νο2 (1972)
Τα καμάκια (1981)
Το μεγάλο ρουθούνι (1981)
Τροχονόμος... Βαρβάρα (1981)
Άγρια νειάτα (1982)
Λαλάκης ο εισαγόμενος (1984)
Γυμνά σκάνδαλα (1985)

2 σχόλια:

pantelis roditis είπε...

να πω οτι συμετειχε και στη λωξαντρα σε 1-2 επεισοδεια

THEO NEMESIS είπε...

Ναι καλα...τωρα να μας πειτε που ειναι και τι απεγινε, κι αστε το εαν επαιξε σε Λωξαντρες ή οχι!