ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΤΙΝΗΣ

Παναγιώτης (Πάνος) Μποτίνης
Γεννήθηκε το 1939. Ηθοποιός, αλλά και αθλητής του μπόντι μπίλντινγκ, της σφυροβολίας της ΑΕΚ καθώς και σπουδαίος ορειβάτης με δίπλωμα εκπαιδευτή ορειβασίας .
Φιλμογραφία
Ο Άγιος Νεκτάριος: Ο προστάτης των φτωχών (1969) [αστυνόμος]
Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο (1970)
Η ζούγκλα των πόλεων  (1970)
Η Μεσόγειος φλέγεται (1971)
Η κόρη του ήλιου (1971)
Παύλος Μελάς   (1974)
Η δίκη των δικαστών (1974)
1922   (1978)
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση    (1979)
Άγρια νειάτα (1982)  [δεσμοφύλακας ]
Άρπα colla   (1982)
στη ζουγκλα της αθηνας    (1982)
Ταξίδι στην πρωτεύουσα (1982)
Το παζάρι (1983)
Λούφα και παραλλαγή (1984) [σουβλατζής]  
Βίος και πολιτεία (1987)   [αστυνομικός]
Αγραφος Νόμος   (1987) [διευθυντής φυλακών]  
Θεόφιλος   (1987)
Καπεταν Μαϊντανός. Η εικόνα ενός μυθικού οπλαρχηγού  (1987)
Τοπίο στην ομίχλη (1988)
Ο Τζώνυς Κελν κυρία μου (1991)
Ζωή χαρισάμενη (1993)
Ο δραπέτης του φεγγαριού (1994)
Με τον Ορφέα τον Αύγουστο (1996)
Παραλάβατε διορισμόν    (1996)
Ο αδελφός μου κι εγώ (1998)
Οι αριθμημένοι   (1998)
Η σκόνη που πέφτει (2004)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=237328213295149&set=a.102595320101773.1073741828.100010539152921&type=3&theater

1 σχόλιο:

Doris είπε...

Ο Π. Μποτινης αφισε το βραχο για το σανιδι...κριμα.Παναγιωτη εισαι για Καλυμνο?????