ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΤΙΝΗΣ

Παναγιώτης (Πάνος) Μποτίνης
Γεννήθηκε το 1939. Ηθοποιός, αλλά και αθλητής του μπόντι μπίλντινγκ, της σφυροβολίας της ΑΕΚ καθώς και σπουδαίος ορειβάτης με δίπλωμα εκπαιδευτή ορειβασίας .
Φιλμογραφία
Ο Άγιος Νεκτάριος: Ο προστάτης των φτωχών (1969) [αστυνόμος]
Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο (1970)
Η ζούγκλα των πόλεων  (1970)
Η Μεσόγειος φλέγεται (1971)
Η κόρη του ήλιου (1971)
Παύλος Μελάς   (1974)
Η δίκη των δικαστών (1974)
1922   (1978)
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση    (1979)
Άγρια νειάτα (1982)  [δεσμοφύλακας ]
Άρπα colla   (1982)
στη ζουγκλα της αθηνας    (1982)
Ταξίδι στην πρωτεύουσα (1982)
Το παζάρι (1983)
Λούφα και παραλλαγή (1984) [σουβλατζής]  
Βίος και πολιτεία (1987)   [αστυνομικός]
Αγραφος Νόμος   (1987) [διευθυντής φυλακών]  
Θεόφιλος   (1987)
Καπεταν Μαϊντανός. Η εικόνα ενός μυθικού οπλαρχηγού  (1987)
Τοπίο στην ομίχλη (1988)
Ο Τζώνυς Κελν κυρία μου (1991)
Ζωή χαρισάμενη (1993)
Ο δραπέτης του φεγγαριού (1994)
Με τον Ορφέα τον Αύγουστο (1996)
Παραλάβατε διορισμόν    (1996)
Ο αδελφός μου κι εγώ (1998)
Οι αριθμημένοι   (1998)
Η σκόνη που πέφτει (2004)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=237328213295149&set=a.102595320101773.1073741828.100010539152921&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: