ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Νίκος Παππάς 
Χορευτής. Γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 1944 στις Σέρρες. Αδελφός της χορεύτριας και ηθοποιού, Τζούλιας Παππά.
Φιλμογραφία
Η αστεφάνωτη  (1964)
Άπονη ζωή (1964)
Ο χαζομπαμπάς (1967)
Η θυρωρίνα (1968)
Μείνε κοντά μου αγαπημένε (1968)
Λάουρα  (1968)
Δάφνης και Χλόη: Οι μικροί ερασταί (1969)
Αγάπησα έναν προδότη   (1969)
Η ώρα της αλήθειας   (1969)
Εικοσιτέσσερις ώρες ζωντοχήρα (1969)

Δεν υπάρχουν σχόλια: