ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

ΝΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

Ντίνα Γιαννάκου
Φιλμογραφία
Μιρέλλα, η σάρκα της ηδονής  (1973)
Οι απέναντι  (1981)
Ο Λαμπρούκος μπαλλαντέρ (1981)
Η δημοκρατία του νέφους (1983)
Θύρα 7 η μεγάλη στιγμή (1983)
Χούλιγκανς: Κάτω τα χέρια απ' τα νιάτα! (1983)
Ρόδα τσάντα και κοπάνα Νο3  (1984)
Μπορούμε και κάτω απ' τα θρανία (1984)
Μειδιάστε παρακαλώ  (1988)

Δεν υπάρχουν σχόλια: