ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΕΛΗΣ

Τάκης Γεωργέλης
Φιλμογραφία
Η Ρένα είναι όφ-σάιντ (1972)
Το γυμνό κορμί της για δόλωμα   (1974)
Οκέυ, φίλε (1974)
Ο τρομοκράτης   (1975)
Η μαθήτρια Νο 0 (1975)
Δωμάτιο 69 (1975)
Αννίτα, η διεφθαρμένη   (1975)
Το ρετιρέ της Τζούλυ (1977)
Πάμε για ...καφέ?! (1981)
Άγριες κότες (1981)
Αλλαγή... και το λουρί της μάνας (1982)
Απίθανοι αλλοιώτικοι κι ωραίοι.... (1982)
Το παιδί του σωλήνα (1982)
Υπόγεια διαδρομή (1983)
Γύφτικη κομπανία (1983)
Και κλάααμα... στα σχολεία (1984)
Τα καθάρματα  (1985)


Δεν υπάρχουν σχόλια: