ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΩΝΟΣ

Γιώργος Τσιώνος
Φιλμογραφία
Οι υπερήφανοι (1962)[στο γάμο]
Γαμπρός για κλάματα (1962)[αστυνομικός]
Κορόιδο γαμπρέ (1962)[ενδιαφερόμενος για αγορά του μαγαζιού]
Η μεγάλη θυσία (1962)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Τα κόκκινα φανάρια (1963)
Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη (1965)
Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας (1966)

Δεν υπάρχουν σχόλια: