ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

ΝΑΣΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

Νάσος Οικονομόπουλος
Ξεκίνησε ως ηθοποιός. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ανέπτυξε έντονη δραστηριότητα στην παραγωγή, σκηνοθεσία και συγγραφή σεναρίων κινηματογραφικών ταινιών καθώς και βιντεοταινιών. Συμμετείχε στη διασκευή του σεναρίου του θεατρικού έργου του Δημήτρη Ψαθά "Μικροί Φαρισαίοι" στην πολύ επιτυχημένη κινηματογραφική μεταφορά του "Να πεθερός, να μάλαμα!"
Φιλμογραφία (ως ηθοποιός)
Η λύκαινα (1951)
Κάτω οι άνδρες (1971)   [Γιάννης ]
Ο μοναχογιός μου... ο αγαθιάρης (1972)  [πατέρας της Περσεφόνης]
Ο αυτάκιας (1982)  [μπαρμπα-Γιάννης (στο βυτιοφόρο)]
Σατανάδες στα σχολεία (1982)  [Σκαφίδας (φαρμακοποιός)]
Χίλια κυβικά τρέλλα (1983)
Οι άλλες δραστηριότητές του
Ο άχρηστος της κοινωνίας (1956)    [Σκηνοθέτης]
Να πεθερός, να μάλαμα! (1959)   [Διασκευή σεναρίου] 
Αλύγιστη στη ζωή (1964)  [Παραγωγός - Σεναριογράφος - Σκηνοθέτης]
Συντρίμμια τα όνειρά μας (1967)   [Σεναριογράφος]
Θα κάνω πέτρα την καρδιά μου (1968) [Σεναριογράφος - Καλλιτεχνικός διευθυντής]
Αποστολή θανάτου 1968)   [Σεναριογράφος]
Καταραμένη ώρα (1968)   [Σεναριογράφος
Κάτω οι άνδρες (1971)    [Σκηνοθέτης (και ηθοποιός)]
Έγραψε επίσης το σενάριο για τις βιντεοταινίες "Κέρατο κομπίνα και λαγωνικά" (1986)  και "Ελλάς Ελλήνων χωρικών" (1987) καθώς και το σενάριο για την τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ2 "Ο καρχαρίας και τα εννιά κύματα" (1983).

Δεν υπάρχουν σχόλια: