ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015

ΠΑΥΛΟΣ ΡΑΦΕΛΕΤΟΣ

Παύλος Ραφελέτος
Φιλμογραφία
Διαγωγή μηδέν (1949)     [Θοδωρής, καφετζής]
Ο μεθύστακας (1949)      [ο απέναντι ταβερνιάρης]
Μαύρη γη (1952)
Άγγελος με χειροπέδες (1952)    [πελάτης - αγοραστής σπιτιού]
Μπροστά στο θεό (1953)
Η αρπαγή της Περσεφόνης (1956)
Κυριακάτικοι ήρωες (1956)   [μέλος Ανωτάτου Ποδοσφαιρικού Συμβουλίου]
Κυνηγώντας τον έρωτα (1956)   [ιδιοκτήτης οικοδομής] 
Λατέρνα φτώχεια και γαρύφαλλο (1957)[ιδιοκτήτης ρομβίας]
Χαρούμενοι αλήτες (1958)       [κυρ-Θανάσης, κρεοπώλης]
Μια ζωή την έχουμε (1958)[πελάτης τράπεζας]
Η ζαβολιάρα (Τα θολά νερά) (1959)  [καπετάν-Στρατής]
Αντιγόνη (1961)   [χορός γερόντων]

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λατερνα φτωχεια και γαρυφαλλο, ιδιοκτητης ρομβίας