ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015

ΠΑΥΛΟΣ ΡΑΦΕΛΕΤΟΣ

Παύλος Ραφελέτος
Φιλμογραφία
Διαγωγή μηδέν (1949)     [Θοδωρής, καφετζής]
Ο μεθύστακας (1949)[ο απέναντι ταβερνιάρης]
Τα αρραβωνιάσματα (1950)[καπετάν Νικόλας]
Μαύρη γη (1952)[Γιάννακας] 
Ένας αλήτης με καρδιά (1952)[καπετάνιος στο καίκι-πήρε τον Πελοπίδα για δεύτερο] 
Άγγελος με χειροπέδες (1952)[πελάτης - αγοραστής σπιτιού]
Μπροστά στο θεό (1953)
Χαρούμενο ξεκίνημα (1954)
Η αρπαγή της Περσεφόνης (1956)
Κυριακάτικοι ήρωες (1956)[μέλος Ανωτάτου Ποδοσφαιρικού Συμβουλίου]
Κυνηγώντας τον έρωτα (1956)   [ιδιοκτήτης οικοδομής] 
Λατέρνα φτώχεια και γαρύφαλλο (1957)[ιδιοκτήτης ρομβίας]
Χαρούμενοι αλήτες (1958)       [κυρ-Θανάσης, κρεοπώλης]
Μια ζωή την έχουμε (1958)[πελάτης τράπεζας]
Αδέκαροι ερωτευμένοι (1958)[κυρ Λεωνίδας, αφεντικό Αριστοτέλη στο ταξί] 
Η ζαβολιάρα (Τα θολά νερά) (1959)  [καπετάν-Στρατής]
Αντιγόνη (1961)   [χορός γερόντων]

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λατερνα φτωχεια και γαρυφαλλο, ιδιοκτητης ρομβίας