ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ
















Κομπάρσος

Τον βρήκαμε σε 49 ταινίες.
Φιλμογραφία
Το ταξίδι (1962) [πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Κορόιδο γαμπρέ (1962)[πελάτης εστιατορίου]
Ο Θόδωρος και το δίκανο (1962)[εργαζόμενος με Φωτόπουλο]
Ο κύριος πτέραρχος (1963)[πελάτης ζαχαροπλαστείου]
Είναι σκληρός ο χωρισμός (1963))[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης (1963)[ορχήστρα
Αφοσίωση (1963)[στο Ηρώδειο]
Τα δάκρυά μου είναι καυτά (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η βίλα των οργίων (1964)[στο κτίριο που δουλεύει ο Ζάβαλος]
Η σωφερίνα (1964)[στο δικαστήριο]
Το τυχερό πανταλόνι (1964)[μουσικός ορχήστρας]
Η χαρτοπάιχτρα (1964) [υπάλληλος Κωνσταντάρα]
Μια βδομάδα στον Παράδεισο (1964) [του λένε ότι ήρθε ο Αυλωνίτης από την Αμερική]
Μια γυναίκα κατηγορείται (1966)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Η αδελφή μου θέλει ξύλο (1966)[στο ''γύρισμα'' 'εξω από το εργοστάσιο]
Κατηγορώ τους ανθρώπους (1966)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας (1966)[μουσικός ορχήστρας]
Αχ αυτή η γυναίκα μου (1967)[περαστικός μέσα στη βροχή]
Το πιο λαμπρό αστέρι (1967)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Κονσέρτο για πολυβόλα (1967)[στη δίκη]
Ο ανακατωσούρας (1967)[μετρ]
Μιας πεντάρας νιάτα (1967)[Μεμάς]
Ο σατράπης (1967)[συγγενής στο γάμο]
Ο κόσμος τρελάθηκε (1967)[στην επίδειξη]
Πυρετός στην άσφαλτο (1967)[στο νοσοκομείο]
Πράκτωρ Κίτσος καλεί Γαστούνη (1967) [πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Για ποιον χτυπά η κουδούνα (1968)[καλεσμένος]
Η λεωφόρος του μίσους (1968)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Πολύ αργά για δάκρυα (1968)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Θύελλα στο σπίτι των ανέμων (1968)
Ο παλιάτσος (1968)[πελάτης κέντρου διασκεδάσεως]
Ορκίζομαι είμαι αθώα (1968)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969) [κληρονόνος νησιού]
Η κόμισσα της φάμπρικας (1969)[πελάτης εστιατορίου]
Ο μπλοφατζής (1969)[επιβάτης αεροπλάνου]
Η παριζιάνα (1969)[στο γάμο]
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του (1969)[πελάτης εστιατορίου]
Η Σμυρνιά (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο άνθρωπος που γύρισε από τα πιάτα (1969)[καλεσμένος γάμου]
Ησαία μη χορεύεις (1969)[καλεσμένος]
Ο πρόσφυγας (1969)[ένορκος]
Ο άνθρωπος της καρπαζιάς (1969)[στο γήπεδο]
Ο θαυματοποιός (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ζαβολιές (1969)  [πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Κρίμα το μπόι σου (1970)[στο αεροδρόμιο]
Ο αχτύπητος χτυπήθηκε (1970)[καλεσμένος]
Ένας χίπυς με τσαρούχια (1970)[ένοικος πολυκατοικίας]
Ο τρελοπενηντάρης (1971)[στο αεροδρόμιο]
Διακοπές στο Βιετνάμ (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Η αδελφη μου θελει ξυλο"
Στο γυρισμα , εξω απο το εργοστασιο