ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΥΛΟΣ ΞΕΝΑΚΗΣ



Παύλος Ξενάκης

Διευθυντής παραγωγής,  φροντιστής και κινηματογραφιστής. Έλαβε μέρος σε πολλές ελληνικές ταινίες ως κομπάρσος.
Φιλμογραφία (κάποιες ταινίες)
Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969)[υπάλληλος]
Ησαία μη χορεύεις (1969)[πελάτης καφενείου]
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του (1969)[περαστικός]
Ο παραμυθάς (1969)[φέρνει με το αυτοκίνητο την Καλογεροπούλου]
Ο τρελός της πλατείας Αγάμων (1970)[διαχειριστής πολυκατοικίας]
Κρίμα το μποι σου (1970)[στο αεροδρόμιο]
Καταναλωτική εταιρία (1971)[Γεώργιος Κούρας]
Αγάπησα μια πολυθρόνα (1971)[στη δημοπρασία και θεατής στο θέατρο]
Της ζήλειας τα καμώματα (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο Μανωλιός ξαναχτυπά (1971)[στη στάση του λεωφορείου]
Ο Μανωλιός στην Ευρώπη (1971)[οδηγός]
Απ΄τ΄αλώνια στα σαλόνια (1972)[επιβάτης τρένου και μπάρμαν]
Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα (1972)[γκαρσόνι]
Τον αράπη κι αν τον πλένεις (1973)[οδηγός που χτυπάει τον Βουτσά]
Ο αστερισμός της Παρθένου (1973)[πελάτης κέντρου διασεδάσεως]


Δεν υπάρχουν σχόλια: