ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Νίκος Εμμανουήλ Αντωνού
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ facebook.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018

ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΔΑΙΜΩΝ

Γιάννης Ευδαίμων
Αποφοίτησε το 1971 από τη Δραματική σχολή του θεάτρου τέχνης του Κάρολου Κουν. 
Φιλμογραφία
Η διαδικασία (1976)
Ο Λαμπρούκος μπαλλαντέρ (1981)   [αστυνομικός]
Καμικάζι τσαντάκιας (1982)   [σύμβουλος διευθυντή]
Αχτύπητα... καμάκια!! (1983)   [εφοριακός]
Τι έχουν να δουν τα μάτια μου (1984) [Παρασκευάς Κατσουλιέρης]
Μάντεψε τι κάνω... τα βράδια (1984)
Πέτρινα χρόνια (1985)
Επάγγελμα γυναίκα μια ζωή πατίνι (1986)
Made in Greece (1987)
Ο δραπέτης του φεγγαριού (1994)
Ζωή (1995)

Δεν υπάρχουν σχόλια: